Lief reisdagboek

De eerste reisdag is altijd een beetje saai. Stap het vliegtuig tuig, verveel je voor een lange tijd, probeer bij de douane te lachen en ga zo snel mogelijk naar je hotel.

Afgezien dat het stervensdruk was op Schiphol, viel de vlucht met TUI wel mee. De comfort class zaten ruim. Alleen het entertainment is een beetje karig. De keuze van maar 10 films en 3 series staat in schril contrast met anderen.

Langs de douane ging gelukkig sneller dan op Schiphol. Onze bagage kwam snel van de band. Helaas bleek de geboekte taxi via booking.com want minder snel. Pas na een half uur kwam die eens opdagen. Ons hotel was gelukkig dichtbij, dus daar waren wij in notime. Het was al laat, dus veel van Cancun hebben wij niet gezien. De volgende dag gaan wij de huurauto ophalen zodat we onze reis door kunnen zetten richting Holbox.