Amed en Lovina

De volgende tussenstop was Lovina. Lovina was een kleine tussenstop waarvan wij allebei niet wisten waarom wij dit ookalweer gekozen hadden. Er was weinig te doen, druk, heel erg duur in vergelijking met de rest van Bali. De meeste toeristen komen er voor de dolfijnen die daar in de buurt zijn. Deze worden vervolgens z,, z dan achterna gezeten door tientallen bootjes met toeristen die veel geld neerleggen om ze te zien. Dat is niet besteed aan ons,  de enige dieren die je mag opjagen zijn duiven.

De volgende plaats was het weer rustige Amed. Ook geen reet te doen boven water, maar wel onder water. Denise heeft daar gedoken in en rondom een oud schip en Oscar heeft daarboven gesnorkeld. Denise heeft daar een verdwaalde schildpad gezien en Oscar is gepoetst door visjes.

In de middag zijn we verder gaan snorkelen op een van de stranden en de dag natuurlijk weer afgesloten met lekker eten en cocktails.

Niet zoveel beleefd, maar lekker uitgerust, een tikkeltje bruiner geworden door het zonnetje aan een prachtige blauwe hemel.