Tokyo en het slurpende spaghetti monster

De afgelopen twee dagen zitten wij al in Tokyo en wat ons opvalt is dat ze hier totaal anders zijn dan in de rest van Japan.  Ze proberen hier wel Engels met je te praten ( hoewel, als ze het niet weten, blijven ze toch stug japans praten met je ongeacht als je het niet snapt of wel), ze zijn wat meer gericht op zichzelf en ze proberen hier meer Westers te zijn. Dat uit zich in het eten met mes een vork. Uiteraard wel met het vasthouden van het eetgerei alsof het stokjes zijn. En het naar binnen slurpen van je spaghetti.

Voor de rest hebben os vermaakt met de tempels n Asakusa en natuurlijk Akiabara. Akiabara  is de plek waar je ongeveer alles met een stekker kan vinden, waaronder een heleboel oude videospellen.

Vandaag gaan we rorndlopen in Shinjuku en naar het Ninja restaurant!

 

PS: we hebben weer eens goed geluk gehad met het weer. Twee dagen nadat wij Nara hadden bezocht, is deze behoorlijk vernield door de Orkaan die over Japan heen ging.