Uitpakken en zoeken

Een nieuwe stad, een nieuwe plek om te ontdekken. Onze vlucht met China Eastern Airlines verliep boven wonder goed. We vertrokken extra vroeg omdat we totaal niet wisten  hoelaat we mochten inchecken en hoe dat ging zonder te communiceren in het engels.

Op het vliegveld werden we , na een verwoede poging om zelf in te checken mislukte, meteen naar een incheckbalie geschopt die speciaal voor Beijing-Shanghai is. Na de verbazing dat dat bezonder snel ging, gingn we ook razendsnel door de douane waarbij Denise’s tas door de douane werd onderzocht vanwege water (haar medicijntasje dus, maar daarvan kennen ze het woord niet ).

De vlucht ging  op tijd, had een lunch, genoeg beenruimte en vriendelijk personeel voor de verandering. Hoera!

Vandaag nog even door Nanjing road gelopen (de kalverstraat ) en vanaaf langs de Bund lopen.

dankzij mijn gps horloge konden we de vlucht meten!