Onze reis door China

Zoals velen van jullie weten, gaan Denise en ik naar China op vakantie. Het doel is om Beijing, Shanghai en Hong Kong aan te doen. Onze reis zal er zo uit zien:

View Vakantie China in a larger map
We vliegen vanaf Amsterdam met een directe vlucht van China Southern Airlines (te vergelijken met Ryanair) naar PEK Beijing.Daar blijven we een week en vliegen met China Airways dan vanaf Beijing naar Shanghai. Daar blijven we ook weer een week om vervolgens onze weg verder met Dragonair (Soort van Transavia) verder naar Hong Kong. Vanuit HK gaan we dan naar Singapore met Singapore Airways en dan weer terug naar huis.  Dit alles is zo goed voor zo’n 9000 (vlieg)miles.

Maargoed, nu 1st de inpakstress overleven. De visums zijn al binnen, alle injecties zitten in het lijf. Nu is het alleen afwachten wat het weer ons gaat brengen en dan kunnen we deze week inpakken!